Naya.hu

Tengernyi nyugalom

Magyar English Deutsch Slovenščina

Milna

Elmenekülhet a városi forgatagból, a mindennapi rutinból, de a nyüzsgés elérhető közelségben marad, ha vágyik rá.

Brač

A dalmát szigetvilág legnagyobb szigete, a legnaposabb helyek egyike az Adrián.

Adria

„Ha bedugod az ujjad a tengerbe, az egész világgal kerülsz kapcsolatba.“

Milna Brač Adria

Bérelhető apartmanok, nyaralás Horvátországban a gyönyörű Adria partján.

Facebook Youtube Picasa

Önt is várjuk szeretettel!

Horvátországi nyaraláshoz Brac szigetén, Milnán ajánlunk légkondicionált egy-két hálószobás apartmanokat. Az apartmanokban tökéletesen felszerelt konyha, műholdas tévé, ágynemű van. Internet elérés (wifi) biztosított. Minden apartmanhoz saját parkoló tartozik.
A domboldalon lévő apartmanoktól a tengerpart 70 méterre található. A strandon lebetonozott napozó részek vannak kialakítva, köztük a bejárók kaviccsal felszórtak. A vízben a terület bójákkal körbekerített. Van édesvizes zuhany, árnyékos rész is, de bármikor fel lehet szaladni az apartmanokba hűsölni, pihenni. A part alkalmas kisebb-nagyobb gyerekekkel való nyaralásra is.
Maga a falu központja, ahol esténként a nyüzsgés, a piac, boltok, pékségek, orvos, posta, több étterem is van, valamint az ACI Marina nagy jachtkikötője, kellemes sétatávolságra található (900 méter). A közelben, a strand melletti kis öbölben is van kikötő (Marina Vlaska), mellette egy kis bolt, a napi bevásárlásokra.
Vendégeinket igyekszünk ténylegesen vendégül látni. A telep egyik apartmanjában egész nyáron elérhetőek vagyunk, bármely napszakban. Nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkezünk, hiszen Milna a második otthonunk. Segítséget tudunk nyújtani pl. kirándulások megszervezésében, vásárlásban, születés- vagy névnapi meglepetések előkészítésében.
Szlogenünk: „Tengernyi nyugalom”. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az itt töltött idő tényleg a pihenésről, kikapcsolódásról, családi vagy baráti élményekről szóljon.
Önt is várjuk szeretettel!

Utcakép az apartmanról
Utcakép az apartmanról Minden apartmanhoz tágas, tengerre néző terasz tartozik.
Nyaralótelep a tengerről
Nyaralótelep a tengerről A nyaralótelep a strand szomszédságában található.

Ízelítő a pihenési, kikapcsolódási lehetőségekről

Rálátás a falura
Milna, kellemes sétatávolságra A falu központja, ahol piac, boltok, esténként nyüzsgés is van, kellemes sétatávolságra, 900 méterre található.
Csiga
Kirándulás a közelben A szigeten sok a látnivaló, szívesen nyújtunk segítséget ezek felfedezéséhez. Részletek a Kirándulás menüpont alatt.
A strand melletti partrész
Étterem, söröző a parton A strandon, az apartmanoktól 70-150 méterre, két étterem is található. Mellettük söröző, kávézó és fagyizó is van.
Kiépített, zuhanyozós strand
Kiépített, zuhanyozós strand A parton lebetonozott napozó részek vannak. A tengerfenék homokos, van édesvizes zuhany, árnyékos rész.

Facebook

Kövessen minket Facebookon! Ha kellemes benyomást szerzett rólunk, ossza meg ismerőseivel!

Mail

Írjon nekünk

A rugalmasan kezelt turnusváltások miatt, kérjük, e-mailben vagy telefonon érdeklődjön a szabad helyekről!